Formula Regional European

Eurocup Formule Renault 2.0: Junior Strous gaat met Motopark Academy Europa in

Zoals AUTOSPORT.NL begin deze week al meldde, heeft Junior Strous een contract getekend bij MOTOPARK Academy. Hij zal de resterende races van de Eurocup Formule Renault 2000 voor dit team uitkomen. Voor wat betreft het Benelux Formule Renault 2000 kampioenschap blijft hij rijden voor Mr. Glow Motorsport.  

Tekst: PR, bewerkt door Roy van der Laan

MOTOPARK Academy-teammanager Timo Rumpfkeil: "Ik ben erg tevreden dat wij Junior Strous in ons team hebben kunnen opnemen, want wij willen uiteraard strijden voor het kampioenschap. Junior Strous demonstreerde op Monza en Valencia over voldoende snelheid te beschikken. Er lijkt een nieuwe kanshebber in de Eurocup Formule Renault te zijn opgestaan."

Strous: "Dit is een enorme kans voor mij en ik ben dan ook van plan er het beste van te maken. Ik zal de strijd aangaan met mijn teamgenoten Scott Speed en Marc Walz en ik hoop gelijk goede resultaten te boeken. Ik kan haast niet wachten tot ik kan debuteren voor mijn nieuwe team in Magny-Cours, dit weekend."
MOTOPARK Academy begon het Europese FR2000-seizoen uitstekend, met een tweede plek voor Speed en een derde plaats voor Walz in de eerste race op Monza. Sindsdien is het team niet meer verder gekomen dan een zesde plek voor Walz in de tweede race op Valencia. 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet