Formule 1

Formule 1: Trust sluit sponsordeal met Jordan... zónder Verstappen

Trust sluit sponsordeal met Jordan, zonder Verstappen. Vlak voor de Grand Prix van San Marino, vandaag, maakte Jordan Ford bekend dat zij voor de rest van het seizoen gesponsord zullen worden door Trust. De logo's van de Nederlandse producten van computeraccessoires blijven aanwezig op de voorvleugels en de spiegels van de Jordans, maar ook op de overalls van de coureurs. Opvallende afwezige partij in de overeenkomst tussen Trust en Jordan is Jos Verstappen. 

 
Tekst: Christiaan W. LustigFoto: Jordan Ford

Trust sponsort Jordan voor heel 2004
"Wij hebben gedurende de winter en aan het begin van het seizoen een robuuste relatie met Trust opgebouwd en ik ben blij te kunnen bevestigen zij Jordan voor heel 2004 zullen sponsoren," aldus Eddie Jordan, eigenaar en Directeur van het team, in een persbericht. Trust-directeur Michel Perridon voegde daaraan toe: "De samenwerking tussen Eddie Jordan en mijzelf verliep zeer goed en we zijn zeer gelukkig om deze samenwerking in de vorm van een sponsorcontract voor het F1-seizoen van 2004 voort te zetten." 

Verstappen geen onderdeel van overeenkomst
Ondanks de nieuwe overeenkomst tussen Jordan en Trust, lijkt het erop dat Jos Verstappen dit seizoen niet bij het team zal instappen. "Ik heb de keuze gemaakt voor de coureurs die ik heb," zei Eddie Jordan. "Dat staat in de contracten en dat gaat gewoon door." Dat Raymond Vermeulen, zaakwaarnemer van de Limburger, eerder deze maand bij contractbesprekingen aanwezig was, moet te maken hebben gehad met de deal tussen Trust en Verstappen dat zij in principe niet zonder elkaar in Formule 1 mogen werken. Wordt vervolgd? 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet