DTM

ADS: DTM Hockenheimring (4)

Tijdens de gebruikelijke pitwalk voor het publiek op de zondag waren Markus Winkelhock (r) en Jarek Janis (l) druk met het uitdelen van handtekeningen voor de fans. 

 

Ieder heeft zo zijn favoriet en waar deze bezoekers voor gaan is niet zo heel moeilijk te raden....................... 

 

Een andere club doet de hartelijke groeten aan Heinz Harald Frentzen. 

 

Met veel show werd de grid weer opgebouwd. De band loopt voorbij de nieuwste tribune, bij het opkomen van het rechte stuk.

  

De regen bleef dit weekend ver van het circuit vandaan, het waren zelfs zomerse temperaturen. De heren coureurs rijden dit jaar met nieuw schoeisel van Dunlop, de Dunlop SP Sport Maxx band. De slicks werden volop gebruikt de afgelopen dagen maar de regenversie werd angstvallig geheim gehouden. Voor Autosport.nl ging echter een tipje van de sluier open.

  

Vlak voor twee uur daalde er een parachutist neer op het circuit. Hij brengt voor racedirector Roland Bruynseraede de groene vlag mee.

  

De in Duitsland onwijs populaire zangeres Jeanette Biedermann mocht naast Heinz Harald Frentzen mee op de ereronde. Maar of Frentzen blij is dat hij tijdelijk wat minder in de aandacht staat dan Jeanette?? 

 

Ook bij de baanposten is en blijft Bernd Schneider mateloos populair. Deze marshaller is maar wat blij dat zijn cap door hem gesigneerd wordt.

  

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet