Supercar Challenge

DSC: Jan-Joris Verheul toch actief tijdens de PaasracesJan-Joris Verheul heeft een hectische week achter de rug. Net als zovelen had Verheul het moeilijk om het benodigde sponsorbudget binnen te krijgen. Pas op het laatste moment lukte het hem dankzij Riwal, een bedrijf uit de regio Rotterdam dat zich bezighoudt met de verhuur en verkoop vanKraanmchines e.d., om de benodigde financiën rond te krijgen.

Tekst en foto: Marco Antheunisse
 
Verheul was al in bespreking met Cable1, waar hij afgelopen seizoen Tim Coronel op indrukwekkende wijze steunde. Het stoeltje in de Pearle Alfa 147 GTA Challenge was dan ook een goede optie, maar omdat de deal net te laat rond is gekomen was het niet mogelijk de auto te prepareren voor de Paasraces. Nu het benodigde budget er op de valreep toch is gekomen zal Verheul de rest van het seizoen in de Alfa van Cable1 rijden. Doordat hij nu de eerste race mist zal hij zich de rest van het seizoen geen missers kunnen permiteren, een echte uitdaging voor de sympatieke jonge coureur.
Dankzij Cor Euser, die Verheul duidelijk een warm hart toedraagt, kan Jan Joris toch schitteren tijdens de Paasraces. Euser stelde hem een Marcos ter beschikking, een kans die hij met beide handen greep. En niet zonder resultaat, want in de eerste race pakte Jan Joris de vijfde plaats in een race, temidden van het geweld van de Dutch Supercar Challenge. 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet