Diversen

Alfa 147 Challenge: Goede generale repetitie Tempo-Team rijders Rory Bertram en Tim Coronel

Goede generale repetitie Tempo-Team rijders Bertram en....Tim CoronelTijdens de testdagen in de aanloop naar het European Alfa Challenge-seizoen hebben Rory Bertram en Tim Coronel een intensief testprogramma afgewerkt op het circuit van Monza. Tim Coronel is dit seizoen overgestapt van Cable1 naar Tempo-Team Racing. Tim, die vorig seizoen de Nederlandse en Europese titel veroverde in een door Orbit Autosport geprepareerde Alfa 147 GTA, was tevreden met de vorderingen die werden gemaakt.

Tekst: PR, aangevuld door Roy van der Laan

Voor Rory was het de eerste kennismaking met de technici van Orbit Autosport, die dit seizoen verantwoordelijk zijn voor de preparatie van zijn Tempo-Team Alfa 147 GTA in het Nederlands en Europees kampioenschap. De samenwerking verliep goed en resulteerde in een vijfde tijd in het competitieve veld.
De eerste race van de European Alfa Challenge vindt op 28 maart plaats op Monza. Voor die tijd zullen nog enkele testdagen afgewerkt worden om optimaal voorbereid aan de start van deze zware competitie te verschijnen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet