Diversen

Rory Bertram in European Alfa 147 Challenge

Rory Bertram kiest dit seizoen zowel voor de European Alfa Challenge als voor de Pearle Alfa 147 GTA Challenge. "Er valt één race samen", aldus de Tempo-Team coureur. "In het weekeinde van 1 augustus rijdt het NK op TT Circuit Assen en komt het EK op Spa-Francorchamps in actie."  

Door: Roy van der LaanEen geluk bij een ongeluk is dat de race op Spa-Francorchamps op zaterdag gepland staat. De jonge coureur hoopt met een 'luchtbrug' toch op TT Circuit Assen te kunnen trainen.
Rory kijkt erg uit naar de EK-strijd. "Het is een groot en competitief heftig startveld", constateert hij.
Overig nieuws rond Tempo-Team: de (p)reparatie van de auto's is thans in handen van Orbit Autosport van Frans Verschuur. Pikant detail: Mike Verschuur, de zoon van Frans, won onlangs de talentenjacht van Radio 538 en Tempo-Team en mag een seizoen lang op kosten van deze beide partijen voor Tempo-Team Racing uitkomen. 
Revs Motorsport tekent dit seizoen voor de techniek van de auto's van het Cable1-team, het team dat de afgelopen jaren veel successen behaalde met Orbit Autosport. Sandra van der Sloot won in 2001 de laatste titel in de Pearle Alfa 156 Challenge, Sandor van Es greep in 2002 het kampioenschap in de Pearle Alfa 147 Challenge en vorig seizoen schreef Tim Coronel zowel het EK als het NK op zijn naam.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet