Diversen

Div: Te weinig deelnemers betekent einde voor Race cup MINI Live 2004

Vandaag (woensdag 18 feb. -Red.) heeft het Stichtingbestuur van MINI Live besloten om het Raceproject MINI Live definitief te annuleren. Zes weken voor aanvang van dit volledig nieuwe Lifestyle race concept bleef het aantal deelnemers achter bij de verwachtingen om een dergelijk Lifestyle event te kunnen organiseren. 

Tekst: Persbericht BMW Nederland

Arie Ruitenbeek, voorzitter Stichtingbestuur: "Alles liep op schema, sponsoren, mediapartners, de Cup-auto, partners, samenwerking met de dealerorganisatie, etc. Alleen de aanmeldingen van de rijders en/of teams bleven achter, ondanks dat onze organisatie in een eerder stadium de drempel voor deelname had verlaagd door het arrive & drive concept te laten vervallen.
En zonder rijders, geen MINI Live". "De economische situatie zorgt ervoor dat rijders een afwachtende houding innemen, op een gegeven moment moet je dan een beslissing nemen. We doen het goed of we doen het niet. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een dergelijke Lifestyle race cup te organiseren." MINI Live was een concept waarbij naast de races op verschillende circuits, de nadruk lag op  Lifestyle. Uitvoering van dit uitdagende concept met een dagvullend programma in een hospitality paviljoen, met veel aandacht voor mode, gadgets en gaming is niet mogelijk gebleken.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet