Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

FIA GT: Kampioen Thomas Biagi naar Barron Connor Racing

FIA GT Kampioen Thomas Biagi heeft een contract met Barron Connor Racing getekend, om samen met teameigenaar John Bosch en voormalig Indy 500 winnaar Danny Sullivan om in de Le Mans Endurance Series uit te komen.Tevens komt Biagi al voor het team in de 12 Uren van Sebring uit.

Tekst PR

Wij kijken gewoon naar het beste en we konden geen betere rijder vinden dan de huidige wereldkampioen, vertelt teameigenaar John Bosch.Wij zijn erg blij dat Thomas als mens en als rijder voor ons uit gaat komen en bij gaat dragen aan het doel van ons team.Het is voor ons erg aangenaam om met Thomas te werken. Aangezien hij het FIAkampioenschap met een Ferrari 550 gewonnen heeft, brengt hij een schat aan ervaring bij het team binnen. De 27 jarige Biagi, afkomstig uit Bologna, is erg verheugd om voor het team van Barron Connor dit seizoen uit te komen. Het team is erg professioneel met getalenteerde mensen en uitstekende faciliteiten, zegt Biagi.Het is voor mij een eer om met de regerende FIA sportscar kampioen in de gloednieuwe Ferrari 575 GTC in een van de meest prestigieuze sportscarwedstrijden uit te komen.Sebring is natuurlijk een echte klassieker, terwijl Le Mans de meest belangrijke wedstrijd op dit gebied ter wereld is.

Ook het nieuwe sports-car kampioenschap wordt een absolute klassieker denkt Biaigi. John Bosch zegt inmiddels erg onder de indruk te zijn van de steun die hij van Ferrari krijgt alsmede van MilanTech en N-Technology.Barron Connor is nog met diverse partijen in onderhandeling voor de tweede Ferrari 575 GTC in het LMES kampioenschap. Tekst: P.R.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet