Diversen

Div: Zelf runnen van een auto in MINI Live nu mogelijk

De organisatie van MINI Live heeft besloten om de klasse ook open te stellen voor diegenen die de auto in eigen beheer willen runnen. Dat was aanvankelijk niet mogelijk; deelnemers konden alleen kiezen voor het 'Arrive & Drive' concept waarbij het volledige onderhoud in handen komt van Technopole. De organisatie is daarmee gezwicht voor rijders en teams die het 'Arrive & drive' concept te duur vinden en/of zelf een auto willen runnen. 

Tekst: Roy van der Laan 

Zelf runnen van een auto in MINI Live nu mogelijk Een andere verandering die is doorgevoerd is de mogelijkheid om meerdere rijders per auto te laten deelnemen gedurende het seizoen. Dit maakt het uiteraard mogelijk om de kosten te delen.

Vanzelfsprekend blijft de mogelijkheid voor het 'Arrive & Drive' concept bestaan voor diegenen die dat willen. Dit concept biedt een rijder het gemak dat alles geregeld is, waardoor hij/zij zich volledig op het rijden en het beleven van het MINI Live concept kan concentreren.

Technopole, dat tekent voor de ontwikkeling en de bouw van de raceversie van de MINI Cooper, heeft inmiddels 17 auto's in bewerking. De laatste batch van 8 auto's staat op het punt om afgeleverd te worden. De ontwikkeling van de auto is klaar, waarbij alleen nog nog een paar tests worden uitgevoerd om de laatste specificaties met leveranciers zoals Koni op te stellen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet