Benelux Racing League

BRL: Demonstratierace MW V6 Series in Maastricht

Van 16 t/m 18 januari vindt in MECC Maastricht voor de tweede keer de Race&Rally International Motorsportshow plaats. Een absolute topattractie vormt de Shownight op zaterdagavond 17 januari. Niet alleen zullen op deze avond alle rijders die tijdens het weekend gastdemonstraties in de arena geven in actie komen, maar tevens zullen tal van toprijders acte de présence geven en zelf het stuur in de hand nemen. De presentatie op de Shownight is weer in handen van Olav Mol. De tribune in de Live Action Arena telt 3.000 zitplaatsen.

Tekst: PR

Een ander unicum op de Shownight is een demonstratie van de nieuwe MWV6. Deze nieuwe auto met een 4,0 liter V6 (325 pk) zal op Race&Rally voor het eerst worden gepresenteerd en op de Shownight met Jeroen Reijntjens aan het stuur in actie komen. Het is de bedoeling dat in 2004 een kampioenschap met deze auto verreden zal worden
De stand van de MWV6 SERIES zal een prominente plaats in nemen op de beurs met 3 auto's. Vertegenwoordigers van de Series o.a. Harry Maessen, Gert Weyenberg, Tim en Jeroen Reijntjens zijn aanwezig en geven info over de Series. 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet