DTM

ADS: DTM Hockenheim....de finale (4)

 

Alhoewel dit spandoek al ruim voor aanvang van de DTM race opgehangen is, werd het de waarheid op deze dag. Het heeft weinig gescheeld maar het is dus toch Bernd Schneider geworden. 

 

Dat men een fan in hart en nieren van Opel is, is totaal geen uitzondering. Dat je het dan minder vindt dat er een Audi en Mercedes Benz voor rijden is inderdaad wat minder. Maar om dit zo overduidelijk op een overvolle tribune te laten merken aan de uitstappende rijders kan men toch in alle objectiviteit ook minder noemen! 

 

De tiende versie van DTM 2003 had tevens ook een primeurtje in zich. In de handen van Opel sportchef Volker Strycek werd de nieuwe Opel Astra rondgereden. 

 

Tijdens de rijderspresentatie zaten ze nog gebroederlijk naast elkaar. Tijdens de race was het verschil soms net zo minimaal, daarnaast nog beide problemen met de linker achterband: er zouden net zo goed twee kampioenen kunnen zijn.

   

De kersverse kampioen van DTM 2003: Bernd Schneider. Autosport.nl laat zowel de voor- als achterkant van het nieuws zien.....

      

Zoals autosport.nl gisteren al berichtte is het zeer waarschijnlijk het laatste jaar dat Thomas Jager rijdt in de DTM. Dit werd nog eens benadrukt door de T-shirts die de pitcrew droegen. Daarnaast begint Bernd Schneider aan een eindeloze rij fans die allen handtekeningen willen. 

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet