Toyota Yaris Cup

Toyota Yaris Cup: Marc Koster verkleint achterstand met koploper Bertus Sanders (lang)


Marc Koster verkleint achterstand (3)"Het was een saaie race", aldus Marc koster. "Ik heb alle punten gepakt die ik kon pakken, dus ik heb mijn best gedaan. Ik heb nog maar 16 punten achterstand, dus er is goede hoop. Ik geef niet op, winnen wat ik kan winnen."

Kampioenschap Ladies Cup


De buit is binnen, Renate Sanders gaat op en uit haar dak.

Het kampioenschap van de Ladies Cup werd dit weekend beslecht. Het scheelde niet veel, maar met Sheila Verschuur op haar bumper, wist Renate Sanders dit weekend de titel van de Ladies Cup op haar naam te schrijven. "Het is gelukt!", aldus een enthousiaste Renate Sanders. "Het was zeker niet makkelijk. Op de helft van de race zat ik achter Martin Goedemans. Ik was gewoon sneller en heb hem een paar keer een zetje gegeven, maar hij liet mij er niet langs. Inmiddels kon Sheila op mij inlopen. Plotseling kreeg ik een aanrijding met haar en viel zij terug. De laatste twee races probeer ik verder naar voren te rijden in het algemeen klassement en zal ik meer risico's nemen."

"Het is jammer", aldus een teleurgestelde Verschuur. "In de laatste ronde dacht ik: het is alles of niets, ik moet er voorbij. Ik raakte Renate en ik kon niet uit de vangrail blijven, waardoor ik terugviel. "Ik wilde graag zelf kampioen worden, maar ik gun het haar wel."


Sheila Verschuur in gevecht met Martin Goedemans. Goedemans wist de snelle, maar af en toe iets te roekeloze dame te verschalken.


Annic van Wonderen was de derde dame op het podium van de Ladies Cup.

De kampioen in de Ladies Cup mag dan wel bekend zijn, maar met nog twee races te gaan kan in het algemeen klassement nog van alles gebeuren. De volgende race in de Toyota Yaris Cup wordt verreden op het Circuit Park Zandvoort tijdens de Trophy of the Dunes op 7 september.Uitslag race Toyota Yaris Cup
Marlboro Masters 10 augustus 2003
1. Marc Koster, 12 ronden in 26:21.180
2. Bertus Sanders, op 5.606
3. Patrick Borst, op 7.766
4. Niek Jansen, op 8.611
5. G. Groot Kormelink, op 16.383
6. L. Kleyn van Willigen, op  16.740
7. Nicky Groot, op 17.220
8. Martin Trip, op 26.056
9. Marcel Duits, op 26.185
10. Renate Sanders, op 26.200

Stand:

1. Bertus Sanders 107
2. Marc Koster 90
3. Lennard Kleyn van Willigen 67
4. Tim Buijs 60
5. Franklin Groot Kormelink 54
6. Mike Verschuur 53.

Uitslag Ladies Cup:
1. Renate Sanders
2. Sheila Verschuur
3. Annic van Wonderen.

Stand:
1. en kampioen R. Sanders 58
2. S. Verschuur 36
3. Annic van Wonderen 31.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet