Formule 3

F3: Marlboro Masters of Formula3 (3)

 

Dhr Tielemans, vader van Formule Renault 2000 coureur Olivier Tielemans en via SnörEx één van de hoofdsponsoren van MP Motorsport, was tijdens de Marlboro Masters demo ook aanwezig op de startgrid. En een foto samen met Felipe Massa is natuurlijk erg leuk als aandenken, ook al zit je dagelijks midden in de racewereld.

      

De bekende Studio Sportverslaggever Humberto Tan was één van de gelukkigen die mee mochten rijden op de tweezitter van Randy Mamola. Links kijkt Umberto toe Mamola met een noodgang voorbij schiet, rechts, ai, moet ik daarop plaatsnemen? Help!'

 

Christian Klien was na de zege in de Formule 3 gistermiddag nog druk bezig om, zoals waarschijnlijk in een weddenschap afgesproken, de hoofden van de monteurs kaal te scheren. De hele ploeg ging kaal en Christian was niet beroerd zelf een paar hoofden onder de handen te nemen.

  

Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor: de krans en de beker. Maar nog veel meer vanwege de bekendheid, roem en de hoopvolle toekomst die een zege op de Marlboro Masters of Formula 3 met zich meebrengt. 

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet