Porsche GT3 Cup Challenge

Porsche GT3 Cup: Bas Schothorst vaste teamgenoot Steven Gijsen

 schothorst_porsche

Na al tweemaal een ‘gastrace’ te hebben gereden in de McGregor Porsche GT3 Cup zal Bas Schothorst ook de rest van het seizoen in de koningsklasse rijden. Hij rijdt samen met Steven Gijsen bij het team van Frans Verschuur.


Tekst en foto: PR

Daarmee vervangt Schothorst Tom Coronel, die tijdens de Marlboro Masters nog in deze auto reed. Het betekent tevens dat hij promoveert van Semi-pro naar Pro, waarmee hij dus met andere coureurs te maken krijgt dan in zijn eerste twee races.

Uiteraard is Bas Schothorst een gelukkig man: “Ik ben natuurlijk heel erg blij met deze deal. Eindelijk kan ik met een normale voorbereiding aan de races deelnemen. Hiervoor fungeerde ik steeds als last-minute invaller. Ik geloof ook dat ik op deze manier snel voor goede resultaten kan gaan zorgen en zie het als goede voorbereiding op volgend seizoen. Dan wil ik het hele jaar bij een goed team rijden in deze klasse. Ik ben al met een paar teams in gesprek hier over. Gelukkig heb ik ook een aantal sponsors om mij heen enthousiast gemaakt.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet