DTM

DTM: ADS: Bleekemolen goes Nürburgring

889

Deze man is wel heel happy met de handtekening op de Opel vlag.  Jeroen had heel wat Nederlandse interesse dit weekend. Aan tafel met Gert en Nelson Valkenburg van GEVA racing. Ook gesignaleerd rondom de Opel hospitality unit: Uiteraard Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Hugo Charles, Dillon Koster, Dirk Buwalda, Coo Dijkman en Erik Weijers.

 890  

Het OPC Euroteam had een verrassing voor Jeroen in petto. Men had zijn HANS (Head and Neck Support) eens laten opvrolijken met de Nederlandse vlag en geinige oogjes. Jeroen kon het wel waarderen. 

876 Jeroen met Hans  

Zaterdag en zondag waren een viertal graffiti kunstenaars actief in de paddock. Dennis Nussmann (rechts met spuitbus) was ongeveer op de helft met zijn kunstwerk van de Opel Astra V8 Coupe van Jeroen. Alhoewel nog niet gereed, toch even een plaatje van maken als Jeroen in de buurt loopt.

 882 Jeroen voor graffiti 

De Duitse fans weten na zijn negende positie in qualifying ook Jeroen wel te vinden in de paddock. Deze jonge fan heeft nu een gesigneerde cap in bezit.

   

Samen met race engineer Giorgio Stirano de eerste gegevens bekijken die uit de auto komen na de testen op de Nürburgring.

   

Jeroen houdt de beroemde plaquette vast die bij de tunnel naar de paddock te vinden is.

   

Zou hier ook ooit zijn naam in terecht komen? Waarschijnlijk alleen een kwestie van tijd. Ondertussen voelt Jeroen zich tussen al dat Opel Geel en Grijs kiplekker lijkt het.

 

  

Tekst en fotografie: Boudewijn Pieters
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet