Supercar Challenge

DSC: Mooie start Dutch Supercar Challenge tijdens Paasraces

Tijdens de Paasraces op Zandvoort maakt de Dutch Supercar Challenge een fantastische start van het seizoen door met een vol veld van 47 deelnemers te starten.  De inspanningen van de nieuwe organisatie, V-Max Racing Management onder leiding van Dick van Elk, om een fraaie racekalender samen te stellen hebben duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

Tekst: PR

Mooie start Dutch Supercar Challenge

Boven verwachting snel was de inschrijving overtekend en ook voor de rest van het seizoen ziet het goed uit met zelfs voor de volgende race op Spa in Mei als 68 deelnemers.

Er is een goede verdeling tussen de drie divisies met  13 deelnemers in de GT waaronder 4 Porsches GT3 RS, twee Marcossen, een Ferrari Modena, een Stealth en drie ex-STW auto's  waarvan er twee uit Engeland over komen en twee bijzondere Alfa's

Ook de twee andere divisies zijn goed gevuld met respectievelijk 17 deelnemers in de Supersport en 21 in de Sport waaronder een aantal Cup Marcossen, veel  verschillende  modellen BMW's en een groot aantal Clio's.

Tijdens de Paasraces zullen er twee races verreden worden voor het kampioenschap,  een  race op zaterdag en een tweede race op paasmaandag. De beide races duren 45 minuten waarin een pitstop verplicht is zodat in sommige gevallen van rijder gewisseld kan worden.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet