Benelux Racing League

BRL: BRL-V6 en BRL Light sterk aanwezig op beurs Race & Rally

Van 4 t/m 6 maart a.s. wordt een groot spektakel op het gebied van autosport gehouden. De Brabanthallen puilen uit met alles wat maar met autosport te maken heeft. Naast spectaculaire shows zullen er ook diverse race- en rallyauto’s te zien zijn, zoals de BRL Light en de BRL-V6.

Tekst: PR


Op standnr. 2.121 van MY Power Products BV uit Mijdrecht zal de nieuwe BRL-Light voor het eerst getoond worden. Deze nieuwe raceauto uit de stallen van de Benelux Racing League zal dit jaar voor het eerst in competitieverband gaan racen met de Ford Duratec 2.3 liter motor op de Europese circuits. De BRL-Light wordt gezien als een uitstekende opstapklasse in de vaderlandse autosport. MY Power Products is de Benelux-importeur voor Ford Power Products, Ford Racing Performance Parts en Ford Component Sales. Meer informatie is te vinden op de website www.mypowerproducts.com.

BRL-V6

De grote broer van de BRL-Light is de BRL-V6. In 2004 is deze klasse met succes van start gegaan. Vele Nederlandse en Duitse topcoureurs zoals Donny Crevels, Cor Euser, Donald Molenaar, Jeroen Reijntjens en Thomas Mutsch zijn inmiddels actief in deze series. Op de stand van MY Power Products BV is de BRL-V6 racer van Barry Maessen te zien. Voor de liefhebber is ook de Ford 4.0 liter met 325 pk van de BRL-V6 op de stand aanwezig.
Op de stand van uitlatenspecialist EPS uit Hoogezand (www.uitlaten.com) staat de jongste coureur van de BRL-V6 series, de 19-jarige Roy Monden met zijn Delbouw BRL-V6. Als regerend Nederlands kampioen in de voormalige VEGE-series maakt Roy dit jaar zijn debuut in de BRL-V6 series.
De autosportshow Race & Rally is een niet te missen evenement. Vrijdag 4 maart van 14.00-20.00 uur, zaterdag 5 en zondag 6 maart van 10.00-18.00 uur. Vrijdagavond vanaf 20.30 tot24.00 uur is er een shownight met Tom en Tim Coronel als presentatoren. De Brabanthallen zijn te vinden aan de Diezekade 2 in Den Bosch.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet