Formule 1

Formule 1: nieuws 7 januari 2005

Naast bij Red Bull Racing is ook bij Williams de stoelendans in volle gang. Drie coureurs hebben een contract getekend, maar alleen Mark Webber zeker weet dat hij in Melbourne aan de start staat. Nick Heidfeld of Antonio Pizzonia zullen voor hun plek moeten vechten in de komende testen, want één van beide zal genoegen moeten nemen met een rol op de achtergrond als testrijder.
 
Naar verwachting zal Williams pas bij de officiele teampresentatie eind januari bekend maken wie de tweede rijder wordt. "We willen beide coureurs een eerlijke kans geven om te laten zien wat ze waard zijn", lichtte Frank Williams de situatie toe.  

FIA in actie
De snelheid van de autosport onwaardig komt de FIA pas nu met een initiatief om de slachtoffers van de ramp in Azië te helpen. Max Mosley heeft alle clubleden aangeschreven om een donatie te doen aan het Rode Kruis en de "Red Crescent Organization". De FIA heeft 160 leden in 120 landen. Ook de FIA zelf heeft toegezegd een donatie te zullen doen. Van Bernie echter nog steeds niets gehoord ....!?
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet