Formule 1

Formule 1: Michael Schumacher begrijpt het

De grootverdiener uit de Formule 1 is de eerste coureur waarvan bekend is geworden dat hij zich het drama in Azië persoonlijk aantrekt. Michael, die zich vaak inzet voor goede doelen, pakt het tot onze grote waardering meteen goed aan. Hij heeft maar liefst 10 miljoen dollar geschonken ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in Azië.

Onlangs was al in de media doorgedrongen dat Michael en zijn broer Ralf hadden gedoneerd, maar hoeveel maakten zij zelf niet bekend. Manager Willi Weber verklapte tijdens een tv-benefietuitzending van de ZDF dat de Michael 10 miljoen dollar heeft overgemaakt.
 
Sauber presentatie
De ramp in Azië was voor Sauber reden om de presentatie in Kuala Lumpur, gepland op 11 januari, te annuleren. De Sauber presentatie is verschoven naar 14 januari en zal plaatsvinden in Valencia. Felipe Massa zal op Valencia twee dagen testen en ook Jacques Villeneuve zal de Sauber aan de tand voelen.
 
Toyota brult
Toyota heeft aangekondigd dat er resultaten moeten komen. Zo niet, dan gaat de stekker er uit. Dreigende taal, maar er spreekt teleurstelling uit over het resultaat van afgelopen seizoen. Alleen Jordan en Minardi deden het slechter. Van Ralf Schumacher en Jarno Trulli wordt komend seizoen minimaal een podiumfinish verwacht.  

Renault presentatie

Renault zal op 1 februari a.s. in Monaco de presentatie voor seizoen 2005 doen. Momenteel wordt hard gewerkt aan de R25 motor. De komende weken wordt er volop getest, voornamelijk gericht op banden en electronica.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet