Chrono NK 2-takt

Chrono: Reactie VZ racing op rectificatie straf Nick Duncker

Patrick Vasterman, teameigenaar VZ Racing: "Het was natuurlijk schrikken als op de wedstrijd blijkt dat een van je rijders zijn resultaat in moet leveren omdat er iets niet conform reglement zou zijn. Los van het feit dat zo iets dramatisch is voor de rijder, als team kun je je dit niet permitteren. Iedereen kijkt op zo’n moment naar je."

"Wij zijn de afgelopen week veel gebeld met vragen. Laat een ding duidelijk zijn. Binnen ons team wordt het overtreden van het reglement niet getolereerd. Dit zou serieuze gevolgen gehad hebben voor de betrokken rijder. Dit hebben wij de begeleider van de rijder dan ook direct na de wedstrijd duidelijk gemaakt."

"Marcel Duncker heeft ons echter bezworen dat hij niet de regels overtreden heeft. Hij heeft zijn onbegrip ook aangegeven bij de Chrono organisatie. Wij zijn bijzonder opgelucht dat de Chrono organisatie openstond voor een extra controle. Op de site van Chrono is te zien hoe het geheel afgelopen is. Voor ons wederom een bevestiging van het feit dat de Chrono organisatie een verrijking is voor de Nederlandse kartsport."

"Nick Dunker zijn diskwalificatie is ongedaan gemaakt. Hij is weer opgenomen in de uitslag. Vanuit het team alsnog de felicitaties voor Nick Dunker die zijn tweede plek terug krijgt."

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar www.chrono.nl

"Nu we toch met dit bericht bezig zijn, wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen prettige feestdagen en een sportief 2009 toe te wensen!"

Patrick Vasterman
Teameigenaar VZ Racing

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet