DNRT

DNRT: Volvo 360 Cup gaat negende raceseizoen in met nieuwe website

volvo_start-1

De Volvo 360 Cup gaat komend seizoen haar negende jaar in. Niet alleen is het één van de langstlopende racecups, maar ook de goedkoopste raceklasse in Nederland. In deze tijden mag dat toch als voordeel worden gezien.

Tekst en foto: PR

De basis van de Volvo 360 Cup is de Volvo 360 en dan de 2.0 liter injectie uitvoering. Deze auto mag slechts licht aangepast worden. Daarmee blijven de kosten binnen de perken en de auto’s gewaagd aan elkaar. De Volvo 360 is een sterke, betrouwbare, achterwielaangedreven auto. Doordat de versnellingsbak in de achteras ligt, is de gewichtverdeling van de wagen en daardoor de wegligging erg goed. Gereden wordt op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder (B) en Oschersleben (D).

Info
Nu is er dan in aanloop naar het seizoen 2009 een echte Volvo 360 Cup website. Geïnteresseerden vinden hier alle informatie over de cup, zoals bijvoorbeeld het technisch reglement, kosten van deelname en het halen van je racelicentie. Het webadres is www.volvo360cup.comAutosport.nl Hét autosport magazine op Internet