DNRT

DNRT: Westfield test 13 december, prijswinnaars 2008 gehuldigd

westfield_actie

Zelf meerijden in de TopGear Westfield cup? Westfield Nederland organiseert op 13 december a.s. voor de laatste maal dit jaar een informatie/testdag op Circuit Park Zandvoort. Tevens zijn recentelijk de kampioenen van 2008 gehuldigd.

Tekst en foto’s: PR

De Westfield Cup is in 2008 een regelrechte hit gebleken, waar een mix van ervaren en nieuwe rijders binnen deze klasse zorgde voor een enorme populariteit in en om het circuit. Ook in 2009 zal er weer een nieuwe lichting coureurs hun opwachting maken in deze populaire raceklasse. Er is nog beperkt ruimte voor serieuze kandidaten. Informeer dus snel naar de mogelijkheden via: info@westfieldracing.com

Feestavond
Recentelijk vond de Westfield Cup feestavond plaats. Ruim 100 genodigden waren, veelal met partners, naar Avifauna in Alphen aan den Rijn gekomen waar de huldiging van de TopGear Westfield Cup plaatsvond.

prijsuitr_westfield_2008

In het zonnetje
Alle rijders van het afgelopen seizoen ontvingen een trofee waarbij de topdrie in het zonnetje werd gezet. Ook waren er deze avond veel nieuwe rijders aanwezig, die symbolisch hun startnummer voor het komende seizoen in ontvangst namen. Natuurlijk was er ook gedacht aan alle sponsoren en diegenen die de Westfield Cup door het seizoen hebben gemaakt tot was het was, zij ontvingen doorvoor een aandenken.

Speciaal overgevlogen
Na dit alles was er natuurlijk, onder het genot van een hapje en een drankje, tijd om na te praten en kreeg een ieder de kans te dansen op de live muziek. Speciaal ook voor deze avond was de directeur van Westfield UK, Mr. Julian Turner, overgevlogen die de avond met lovende woorden eindigde. Gezien de populariteit van deze raceklasse zal de zaal volgend jaar wellicht wat groter moeten worden.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet