Diversen

Diversen: Broers Dontje verlaten Rotax Max

milan

Twee weken geleden hebben de broers Milan en Indy Dontje hun laatste competitieve meters verreden in de Rotax Max klasse tijdens de Grand Finals in Italië. Indy werd dit jaar kampioen in de Senioren klasse en zoekt een nieuwe uitdaging. Ook Milan houdt het voor gezien in de Maxen, hij zal volgend jaar op Europees niveau uitkomen.

Volgend jaar zal Indy Dontje de overstap maken naar de 6-geschakelde KZ2 klasse, uitkomende in de BNL Karting Series en het Nederlands Kampioenschap. Indy zal dit doen onder begeleiding van Richard Weede. Milan zoekt het Europees en zal uitkomen in de KF3 klasse uitkomende voor Keijzer racing dat zeer succesvol gerund wordt door Willem Jan Keijzer. Milan zal deelnemen in het WSK Kampioenschap en BNL Karting Series met de Zanardi-Maxter combinatie.

Dobla Racing Teambaas Arthur Dontje: “Na een fantastisch jaar zijn de jongens op zoek naar iets anders, dit kan ik goed begrijpen. Het zal een grote uitdaging voor beiden worden. Dit betekent overigens niet dat het Dobla Racing Team niet meer op de circuits te vinden zal zijn, in tegendeel. We draaien gewoon door, net zoals voorgaande jaren.”

indy
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet