Dutch GT4

Dutch GT4: Geslaagde test Rhesus racing met Aston Martin op Silverstone

rhesus_aston_martin_2

Met veel belangstelling kijkt de nationale autosport uit naar de Paasraces 2009. Want op 11 en 13 april gaat de goed ontvangen Dutch GT4 van start. Om goed mee te kunnen draaien, heeft Rhesus racing deze week getest op Silverstone. "Het was een zeer geslaagde dag’’, vertelde teambaas André Kool, die coureur Paul Vahstal de Aston Martin GT4 aan de tand had zien voelen.

Tekst en foto's: PR

Rhesus racing heeft de laatste jaren naam gemaakt in de nationale racerij. Dit jaar veroverde de renstal via Paul Vahstal het vice-kampioenschap in de Dunlop SportMaxx Clio Cup en met Jeroen den Boer zelfs de titel in de Formido Swift Cup. In 2009 slaat André Kool met zijn formatie de vleugels verder uit door met twee Aston Martins te gaan deelnemen aan de nieuwe eredivisie van de Nederlandse autosport, de Dutch GT4.

rhesus_aston_martin_7

Voorproefje
Rhesus racing heeft alvast een voorproefje gehad in de Aston Martin GT4. Samen met haar sponsors de Galaxy Group en Samsung Mobile en coureur Paul Vahstal reisde het team per privé-jet naar het befaamde circuit Silverstone in Engeland.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet