DNRT

DNRT: Saker testen? Pak je kans op 4 december op Circuit Park Zandvoort

sakertest_1

De Saker kennismakingstest is een groot succes. Het geeft potentiële Sakerrijders een unieke kans om het rijden in een sportscar te ervaren. Voor coureurs die zoeken naar een passende klasse voor de komende jaren en deze down force Sportscar nader willen testen, hebben we op het circuit van Zandvoort weer een testdag.

Tekst en foto’s: PR

Tijdens deze testdag op 4 december a.s. word je uitgebreid geïnformeerd door onze mensen over de Saker Sportscar en de Saker Challenge. We vertellen graag over ons fabricageproces en de voordelige onderdelen die we altijd op voorraad hebben, zodat blijven rijden geen enkel probleem is. En over ons groeiende startveld in een gelijkwaardige en spannende klasse dat over het gehele veld tot mooie gevechten leidt.

sakertest_3

Leaseconcept
Daarnaast bieden we het unieke leaseconcept via Prisma Lease aan. Dit kan een fiscaal aantrekkelijke overweging zijn. Tevens brengen we geïnteresseerden, indien nodig, in contact met de juiste mensen om de Saker te servicen. Wij vertellen er graag meer over tijdens deze dag.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet