DNRT

DNRT: Westfield Cup in 2009 richting veertig deelnemers

oschersleben_start

Het seizoen is nog maar nauwelijks afgelopen en men is al weer druk met het seizoen 2009 bezig. Beleefde de TopGear Westfield Cup in het eerste seizoen al een enorme groei, zo zal deze trend zich in 2009 onveranderd voortzetten.

Tekst en foto’s: PR

Het aantal rijders dat in 2009 aan de start zal verschijnen is door de populariteit van de cup inmiddels al stilletjes richting de 40 deelnemers aan het kruipen. Ook in 2009 zullen er diverse rijders die, op basis van het totaalpakket waarbij het behalen van de licentie zit inbegrepen, instappen in deze populaire klasse.

oschersleben_46

Goed aangeslagen
Het concept, dat afgelopen seizoen is geïntroduceerd, is goed aangeslagen. De betaalbaarheid in combinatie met een goed reglement en de lage instapdrempel voor een ieder is de sleutel van het succes. Een reden voor Media partner TopGear Magazine om ook volgend seizoen bij de cup betrokken te blijven. Afgelopen vrijdag werden hiervoor de contracten ondertekend.

Nieuwe hobby
Westfield UK juicht het enorme succes van deze klasse toe en doet er alles aan de reeds bestelde racers op tijd te leveren. Er zijn voor 2009 nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus mocht u nog twijfels hebben over het Westfield gevoel? Neem contact op, of nog beter, kom langs in Lelystad en voor u het weet, heeft u een nieuwe hobby.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet