Diversen

Div: Leer het ‘racevak’ van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen


Slagingspercentage van 98
Michael Bleekemolen: “Onze racecursus ‘Flying Start’ organiseren wij elk jaar weer met veel plezier. Het is namelijk echt geweldig om te zien hoe relatief onervaren automobilisten in enkele dagen daadwerkelijk betere coureurs worden. Aan het begin van de cursus denkt bijna iedereen dat hij of zij wel even het ronderecord op het circuit kan verbeteren. En dan blijkt aan het eind van de eerste dag dat echt hard rijden toch een stuk lastiger is dan gedacht. Maar aan het einde van de cursus hebben we van iedereen een coureur kunnen maken en slaagt 98% van de cursisten voor het licentie-examen.”

4gefeliciteerd1.jpg_179

Ervaren coureurs eveneens welkom
Ook ervaren coureurs, die beseffen dat ze de 'finishing touch' nog missen, zijn bij Bleekemolens Racing School aan het juiste adres. De toerwagencursus 'Master Class' is perfect geschikt voor coureurs die hun racevaardigheden verder willen verbeteren zodat ze in de voorste gelederen kunnen meestrijden. Maar ook voor coureurs die alvast 'warm willen draaien' voor het komende raceseizoen. Tevens is de cursus de perfecte voorbereiding op het KNAF licentie-examen.

Verbeter wagenbeheersing
De racecursussen van Bleekemolens Racing School zijn niet alleen bedoeld voor (potentiële) coureurs, maar ook voor automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen. Michael Bleekemolen: “Sommige deelnemers aan onze racecursus gaan na het behalen van de licentie ook echt racen. Degenen die dit bij Team Bleekemolen doen, begeleiden we ook tijdens het raceseizoen vrij intensief. Maar andere cursisten doen mee omdat ze simpelweg hun wagenbeheersing willen verbeteren.”

Sierra_79.jpg

Advies
Veel cursisten van Bleekemolens Racing School zijn er nog niet aan toe een eigen cursusauto te kopen of hebben te weinig tijd om de cursuswagen te onderhouden. Er bestaan diverse mogelijkheden om een geschikte, veilige cursusauto te huren of een kant en klare cursuswagen te kopen. Bleekemolens Racing School kan hierbij adviseren.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet