Formule Renault 3.5

Formule Renault 3.5: Renger van der Zande test vrijdag voor Prema Power

renger_vd_zande_portret_

Renger van der Zande zal komende vrijdag in actie komen tijdens de World Series by Renault-test op het circuit van Paul Ricard. Het 22-jarige racetalent uit Nijmegen is gevraagd door het Prema Powerteam, waarvoor hij de afgelopen twee jaar actief was in de Formule 3 Euroseries, om de Italiaanse renstal verder te helpen bij het verbeteren van de auto.

Tekst en foto: PR

"Dit is voor mij weer een mooie gelegenheid om met een snelle auto te rijden", reageerde Renger. "Ik vind het erg leuk dat Prema me hiervoor heeft gevraagd en ik zal mijn uiterste best doen om het team verder te helpen met de set-up van de auto. Het is voor mij niet de eerste keer dat ik in de World Series by Renault test, maar het is wel de eerste keer dat ik met de nieuwe wagen in actie zal komen. Ik hoop er een goede tijd mee te kunnen rijden op Paul Ricard, een circuit dat ik inmiddels wel redelijk goed ken door al mijn testklussen. Ik heb er dus erg veel zin in!"

Goede voorbereiding
"Bovendien is deze test voor mij ook een prima voorbereiding op mijn eerste race in de GP2 Asia Series, volgende maand in Dubai. Die wagens hebben namelijk ongeveer hetzelfde vermogen als een World Series by Renault-auto."

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet