DNRT

DNRT: Saker testen op Circuit Park Zandvoort?

Saker Sportscars organiseert iedere maand een kennismakingstest op een circuit. Deze unieke kans om de spectaculaire wagen eens wat beter te leren kennen en bekijken! De eerst volgende testmogelijkheid is op maandag 10 november a.s. op Circuit Park Zandvoort.

6_schouten_racing_qi_acs_en_daarachter_vdi_racing

Tijdens deze testdag kan iedereen volop informatie krijgen over de Saker Sportscar, de Saker Challenge, technische gegevens en running-costs. Enkele medewerkers van Saker zullen aanwezig zijn om uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden van service verlening. Ook is er informatie over de lease mogelijkheden van een Saker. Eindelijk echt racen met een leasebak!!

Zelf rijden met de Saker!
Buiten alle informatie van Saker Sportscars kan er ook zelf worden gereden. Er kan meegereden worden met een ervaren coureur om aan de snelheid en wendbaarheid van de Saker te wennen. Hierna kan de gastrijder het stuur over nemen en zelf enkele testronden afleggen. Dit laatste is alleen mogelijk voor bezitters van een EU Race Licentie. Deze moet ook daadwerkelijk getoond worden. Alleen meerijden met een coureur uit de Saker stal kost € 100.- De kosten van de volledige Saker test bedragen € 250.- p.p.
Voor vragen en verdere informatie kan er gebeld worden naar 076-5040533

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet