DNRT

DNRT: Equipe Hutzezon eerste kampioen TopGear Westfield Cup


westfield_finale_3

Race 2
Bij de tweede race kwam iedereen wel goed weg. Dat wil zeggen, diegene die op tijd waren. Een aantal rijders maakte kennis met de sanctie die er op staat bij het niet op tijd aanwezig zijn bij het opstellen. Deze moesten achteraan aansluiten en zullen de volgende keer zeker op tijd aanwezig zijn.
Iemand die wel op tijd was, was Hayley Lazell. Zij pakte gelijk de leiding voor Louis Hutzezon jr. en Tim Roks. Hutzezon en Roks probeerden er alles aan te doen om de eerste plaats over te nemen maar de topdrie zou niet veranderen.

Jan Frensch, gestart vanaf een 11de positie, wilde onder aan de Hugenholtz veel goed maken. Met veel geluk kon hij, zonder schade, achteraan, zijn weg vervolgen. Kirtan Nandkoemarsing had zich weer naar een vierde plaats gereden maar moest, na een uitglijder in de Tarzan, wederom terrein prijs geven om uiteindelijk zelfs als 13de te eindigen. Gezien het feit dat hij maar een half seizoen heeft gereden is hij voor volgend jaar zeker een tegenstander om rekening mee te gaan houden.

John Pronk en Paolo Massaro waren samen in een onderlinge strijd verwikkeld die ronde op ronde zou duren. Steeds weer wisselden zij van positie die uiteindelijk in het voordeel van John Pronk zou komen. Jan Frensch had zich inmiddels ook weer door het veld gewurmd en werd uiteindelijk 6de, voor At Reitsma, die zich gedurende het seizoen als een stille constante rijder door het veld begaf. Francois Claeijs eigenaar en rijder van het STAR Team moest na een slechte kwalificatie steeds vanachter komen, geplaagd door het feit dat hij niet met zijn eigen auto kon rijden, zakelijke verplichtingen die ervoor zorgde dat er geen extra tijd in de voorbereiding naar deze wedstrijd toe kon worden gestoken, moest uiteindelijk in deze race met een 11de positie genoegen nemen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet