DNRT

DNRT: Equipe Hutzezon eerste kampioen TopGear Westfield Cup


westfield_finale_4

De laatste race van het seizoen 2008 in de TopGear Westfield Cup werd verreden op het voor vele vertrouwde Circuit Park van Zandvoort. Wie zou er met de eerste titel van deze snelgroeiende, betaalbare klasse aan de haal gaan?

Tekst en foto’s: PR

Equipe Hutzezon stond 8 punten voor op Francois Claeijs. De vierde plaats was een sleutelpositie voor zes rijders die heel dicht bij elkaar zaten en gedurende het seizoen steeds meer aan elkaar gewaagd waren. Een viertal rijders kon helaas vanwege ziekte of zakelijke verplichtingen elders niet aanwezig zijn op deze laatste race.

Vrije Training
De vrije training beloofde veel spektakel voor deze dag. Hayley Lazell in de Oto2rent Westfield wist als eerste een tijd onder de 2 minuten te rijden maar werd hierin snel gevolgd door Jan Frensch in de EasyWash Westfield. Kirtan Nandkoemarsing, uitkomend voor Team Moro had een heel goed weekend en wist zich goed naar voren te rijden. Marcel Iding, rijdend in de STAR Westfield, had de gang er ook weer in en reed net boven de 2 minuten grens samen met de titel kandidaat Louis Hutzezon jr. in de SAVALI Westfield.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet