WTCC

ADS: ETCC: Groeten uit Salzburg

salzburg_3

Een traditioneel onderdeel bij een internationaal race-evement is de groepsfoto met alle deelnemers, wat altijd weer de nodige logistieke problemen oplevert. ETCC-perschef Fabio Ravaioli had dan ook de handen vol om iedereen in het gareel te krijgen. En toen alle rijders eenmaal stonden en de fotografen tevreden waren, bleek er nog één laatkomer te zijn. Zo zijn er dus waarschijnlijk her en der wel wat foto's in omloop waarop de Portugees César Campaniço ontbreekt. Zou het iemand opvallen?

salzburg_4

Er waren nogal wat mensen uit WTCC-kringen die ook bij de Europese race kwamen kijken. Zo was vrijdag Chevrolet-sportbaas Eric Nève op bezoek, kwam zaterdag Schnitzer-BMW-teammanager Charly Lamm (hier op de foto in het midden met WTCC- en ETCC-promotor Marcello Lotti (links) en FIA-toerwagencoördinator Jonathan Ashman) samen met zijn broer Dieter en teambaas Herbert Schnitzer...

salzburg_5

...en verscheen op zondag SEAT-sportbaas Jaime Puig (links), die hier wordt geïnterviewd door Dr. Gerhard Kuntschik van de "Salzburger Nachrichten".

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet