Benelux Racing League

BRL: Collé Racing kijkt uit naar raceweekend op Zolder

sandor_van_es

Komend weekend tijdens het Truck GP evenement op Zolder staan race 9 en 10 op het programma van de Benelux Racing League. In 2007 pakte Donald Molenaar in race 1 de overwinning gevolgd door zijn teammaat Sandor van Es op een 2de plek. In race 2 pakte Sandor van Es de overwinning voor het Collé Rental & Sales BRL Racing Team en viel Donald Molenaar helaas uit met technische problemen.

Tekst en foto’s: PR

Top coureurs
Dat er goede coureurs zitten in het Collé Rental & Sales BRL Racing Team, werd nog eens nadrukkelijk bevestigd. Tijdens de recente 24 uur van Zolder pakte Kevin Leest in zijn Porsche 997 GT3 voor First Motorsport de overwinning in de divisie 3 en werd hij tweede algemeen. Een zeer goede prestatie die je maar al te graag bij je bio wilt vermelden. Donald Molenaar boekte tijdens de Wijzonol Trophy op Circuit Park Zandvoort afgelopen weekend de eerste zege voor de Honda Civic 2,2i-cTDi in de Toerwagen Diesel Cup geboekt. Sandor van Es was als gastrijder uitgenodigd door het Geva Racing Team voor de Formule Ford klasse. Hij noteerde een keurige 4de en 5de plaats in de Mygale SJ05 Formule Ford.

donald_molenaar

Podiumplaatsen BRL-V6
Donald Molenaar: “We gaan zeker weer proberen om de kleuren van Collé Rental & Sales hoog te houden en op het podium te komen tijdens beide races. De concurrentie is zeer groot en er wordt om iedere centimeter gestreden. Tijdens ons vorige raceweekend, de ‘RTL GP Masters of Formula 3’ die eveneens verreden werd op het circuit van Zolder (B), pakte ik beide overwinningen. Ik zal samen met teamgenoot Sandor van Es en Kevin Leest proberen om op het podium te komen.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet