Benelux Racing League

BRL: Fanzonely met Simon Knap in sterke line-up naar Zolder Truck Grand Prix

r1_simon_dames_4278

Team Fanzonely vertrekt komend weekend met een ijzersterke line-up naar Zolder om in actie te komen tijdens de Zolder Truck Grand Prix. Het BRL Light team voegt de kersverse Formule Ford kampioen Simon Knap toe aan de equipe na een succesvolle samenwerking eerder dit seizoen.

Tekst: PR
Foto's: Fast Company en PR

Knap werd afgelopen weekend kampioen in de Formule Ford. De eerste kampioen uit het Dutch Power Pack is voor het einde van het seizoen al niet meer te achterhalen na de competitie vanaf het begin te hebben gedomineerd. Na een eerder uitstapje naar Team Fanzonely op de Nürburgring, stapt Knap komend weekend dus weer in als Fanzonely Jong Talent. Een primeur voor het Fanzonely Racing Team, want nooit eerder bracht het team twee coureurs uit haar Jong Talent Programma in één weekend aan de start.

Uitbreiding
Teambaas Ruud Hartvelt: “Na een uitbreiding van onze Speed Academy en het Jong Talent Programma voor jonge, talentvolle technici, hebben we de ruimte voor twee Jong Talent coureurs. Simon Knap heeft op de Nürburgring laten zien direct vooraan mee te kunnen strijden. Zijn vaste engineers van KTG Racing prepareren zijn auto. Zij hebben tijdens het WEK veel ervaring met onze BRL Light opgedaan. Ik verwacht dan ook veel van dit weekend.” Het publiek herkent Knap in de oude livery van Henry Zumbrink, de BRL Light kampioen van vorig jaar.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet