Diversen

Div: Wijzonol pakt groots uit tijdens Wijzonol Trophy

Wijzonol (bouwverven) is dit weekeinde hoofdsponsor en naamgever van de Wijzonol Trophy op Circuit Park Zandvoort. Het bedrijf heeft duizenden vrijkaarten voor de races verspreid. De gasten zullen de verrichtingen van de Wijzonol-coureurs Paul Vahstal en Addie van de Ven in de Dunlop Sportmaxx Clio Cup met extra belangstelling volgen.

Tekst: Roy van der Laan

Wie een blik verf van Wijzonol kocht bij een bouwmarkt of een verfspecialist, kreeg daarbij een voucher waarmee twee personen zondag de Wijzonol Trophy kunnen bezoeken. “4.000 mensen die zo’n voucher hebben gekregen, hebben zich vervolgens via internet aangemeld”, aldus teameigenaar André Kool. “Daaruit hebben we een aantal winnaars geselecteerd die zondag met een Suzuki Swift in racetrim op het circuit mogen meerijden.”
De eerste 500 bezitters van een toegangsvoucher kunnen deze bij de kassa upgraden tot een kaart waarmee ze toegang hebben tot de hospitalitytent van het raceteam. Kool: “Onze gasten krijgen een ‘meet & greet’ met de rijders, er komt een artiest optreden en er staat een drankje voor hen klaar.”
Op zaterdag mochten 50 kinderen die een traumatische ervaring in hun nog zo jonge leven achter de rug hebben instappen voor een rondje Circuit Park Zandvoort.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet