DNRT

DNRT: spectaculaire races tijdens Super Race Day

Zondag 26 juni 2005 staan er op Circuit Park Zandvoort tussen 9 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds maar liefst 20 races op het programma. Naast diverse sprintraces van alle DNRT-klassen wordt er zelfs een endurancerace gereden.

 superaceday


De Super Race Day wordt dit jaar voor de derde maal georganiseerd door de vrijwilligers van de Stichting DNRT. Dat er op deze volle dag veel verschillende klassen te zien zijn zal duidelijk zijn, in totaal verschijnen er honderden auto’s aan de start.

Het programma wordt gevuld door de altijd spectaculaire Volvo 360's, de BMW Business Class Cup (BBCC, met de snelle BMW 325i Compacts), de Saker en Mitsubishi Lancer EVO 8, de Unipart Endurance Cup (SEAT Ibiza Tdi, samen met de dit jaar nieuwe Flexx Mini's).

Daarnaast zijn er races in de categorie Toer, Sport en SuperSport: Verschillende geprepareerde racewagens, waaronder Citroen AX en Saxo, Ford Sierra, Opel Ascona, Maserati 3200GT, dikke Porsche's, en nog veel meer.

Tenslotte ontbreekt ook de BMW E30 niet, een startveld van wel 40 van deze klassieke drifters beloven spectaculaire race’s.

De toegang is geregeld met toegangskaarten (zonder kaart geen toegang), maar....de toegangsbewijzen voor dit unieke evenement zijn GRATIS. Kijk op www.dnrt.nl voor meer info.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet