Supercar Challenge

DSC: Komend weekend première Opel Astra van Team Divitec in Nederland

voorkant_opel_astra

Team Divitec Racing rijdt het komende weekeinde voor het eerst op Nederlandse bodem met de Opel Astra GTC V6 3.5 Silhouette. Jeroen Reijntjens en Carlo Kuijer strijden opnieuw voor punten op het circuit van Assen, waar twee races worden verreden in de Dutch Supercar Challenge. Na de mooie vierde plaats in Oschersleben is het team optimistisch over de kansen.

Tekst en foto’s: PR

Nooit gereden
Reijntjens kijkt al een tijd uit naar het komende raceweekend: "Assen is een mooi en snel circuit. Ik denk dat we daar goed kunnen scoren. We gaan weer voor een plek in de top vijf, en misschien behoort een podiumfinish ook tot de mogelijkheden. Maar we hebben met deze auto nog nooit op Assen gereden, terwijl de anderen daar juist veel ervaring hebben. Dus we gaan er naartoe en dan zien we wel waar we staan."

kuijer_vecht_met_porsche

Porsches in het voordeel
Volgens Carlo Kuijer is het eindresultaat afhankelijk van de prestaties van de Porsches. "Ze zijn in het voordeel. Onze topsnelheid is goed, maar we leggen het af tegen een Porsche. Vooral op het snelle stuk achterop het circuit, van de Duikersloot tot aan de Ramshoek, verliezen we tijd. Echter, dat kunnen we waarschijnlijk weer goedmaken in de bochten, en dan vooral het stuk na de eerste bocht. Het zal een strijd worden tussen de Porsches, de Renault Meganes en onze Opel Astra."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet