Formule Renault 3.5

Formule Renault 3.5: Olivier Tielemans test voor Draco Racing

Draco Racing heeft Olivier Tielemans gevraagd voor een test in de World Series auto van Renault op 19 en 20 februari. Plaats van handeling is het circuit van Paul Ricard. Na deze test wil het team de tweede rijder kiezen, die gaat deelnemen aan het nieuwe World Series kampioenschap. “En Olivier Tielemans maakt een goede kans om die tweede rijder te worden,” aldus Nadia Morini, teammanager en vrouw van teameigenaar Adriano Morini.

Tekst: PR

Snel en intelligent
Nadia Morini: “Tijdens eerdere tests in november 2004 hebben we een goede indruk van hem gekregen. Hij is snel en intelligent. Olivier heeft daarnaast een goede uitstraling. Wat ontbreekt is ervaring, maar dat krijgt hij alleen door veel te trainen en te rijden.

Voor Draco word je gevraagd
Niet veel teams kunnen een jonge rijder een betere opleiding en daarmee toekomst garanderen dan Draco Racing. Morini heeft een naam hoog te houden. Vele rijders willen bij hem testen, maar hij kiest zijn nieuwe talenten zorgvuldig uit. Olivier Tielemans valt hem op tijdens de F3000 race voor Astromega op Monza, waar Tielemans met weinig evaring in deze klasse knap tiende wordt. Na Monza nodigt hij de jonge coureur uit voor een test op Vairano.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet