Formule 3

Formule 3: Nürburgring biedt nieuwe kansen op succes voor Renger

480_renger_podium_9722

Na de euforie van Zandvoort staat Renger van der Zande nu weer met beide benen op de grond en ligt de focus bij komend weekend. Dan vindt namelijk het zesde Formule 3 Euroseries-weekend van het jaar plaats op de fameuze Nürburgring en zal Renger proberen om het goede gevoel van Zandvoort, waar hij op de zondag voor eigen publiek wist te winnen, vast te houden.

Tekst: PR
Foto's: Fast Company

480_renger_wint_9689

Derde in de stand
"We zitten nu precies op de helft van het kampioenschap en we staan op de derde plaats in de titelstrijd", begon Renger. "Dat is ontzettend goed in dit bijzonder competitieve veld. Dit is een uitermate spannend kampioenschap waar fouten direct afgestraft worden en om dan zo goed en constant te presteren met het team, is echt geweldig. Komend weekend willen we gewoon doorgaan met de vorm die we in Zandvoort hadden, al is het nu wel zaak om de auto direct vanaf het begin van het weekend goed voor elkaar te hebben."

Hard werken
"We zagen in de afgelopen weekenden nog wel eens dat de auto op zondag tot de allersnelsten behoorde, maar dat het in de kwalificatie nog niet echt lekker liep. Daar werken zowel ikzelf als het team heel hard aan en ik hoop dat we de vruchten van dat werk op de Nürburgring zullen zien. Als dat gebeurt, mag de concurrentie zijn borst natmaken!"
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet