Supercar Challenge

DSC: Team Divitec Racing met Koni-schokdempers naar Hockenheim

divitec_racing_zolder3

De Opel Astra GTS 3.5 V6 van Team Divitec Racing is vanaf het komende raceweekend van de Dutch Supercar Challenge in Hockenheim uitgerust met schokdempers van Koni. Die gaan naar verwachting voor de definitieve aansluiting zorgen met de top in de Supersport I-divisie.

Tekst en foto's: PR

Seconde sneller in Hockenheim
Koni is een vooraanstaand leverancier van schokdempers in de autosport. Naast Team Divitec Racing, levert Koni aan het Aston Martin fabrieksteam, en sinds 2007 aan het McLaren Formule 1-team. Koni is dit jaar voor het vijftigste achtereenvolgende jaar leverancier in de Formule 1. Carlo Kuijer: "We zijn erg trots dat een bedrijf als Koni technisch partner is van ons team. Met hun schokdempers verwachten we in Hockenheim meer dan een seconde per ronde te winnen ten opzichte van onze snelheid in Spa. Die was toen al aanzienlijk verbeterd doordat we onze motor maximaal hadden doorontwikkeld. We zijn er bijna in geslaagd om het volledige potentieel van de wagen te benutten."

opel_astra_gts_3.5_v61

Professionele aanpak
Pieter Blom van Koni is ook te spreken over het partnerschap. "Team Divitec Racing is het enige team in de Supersport I-divisie met onze ondersteuning vanuit de fabriek. Onze eerste indruk van het team is erg positief. Ze pakken het erg professioneel aan, zeker in de Dutch Supercar Challenge. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en een succesvol seizoen."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet