Diversen

Div: ING met Robert Doornbos in Rotterdam tijdens Bavaria City Racing

Robert Doornbos verschijnt met de auto van het ING Renault F1 Team aan de start van Bavaria City Racing. ING, sponsor van het ING Renault F1 Team, en Robert Doornbos hebben daartoe een samenwerkingsovereenkomst getekend. Dit betekent dat de Rotterdammer in de F1-auto van het ING Renault F1 Team in actie komt tijdens ING RaceSalon en Bavaria City Racing.

Tekst: PR

Met de sponsoring van het ING Renault F1 Team profiteert ING van alle belangstelling die de Formule 1 wereldwijd trekt. Nederland, de thuisbasis van ING, kent geen Formule 1 race. Mede daarom is het team prominent aanwezig op het grootste autosportevenement van het land. Bavaria City Racing, met vorig jaar 500.000 bezoekers, en ING RaceSalon zijn inmiddels een vast onderdeel op de Rotterdamse evenementenkalender. Organisator Robert Heilbron reageert verheugd op komst van ING en Doornbos naar Rotterdam. “Ik vind het fantastisch dat dit dankzij de ING kan plaatsvinden, uniek in de Nederlandse Formule 1-geschiedenis.”

Trots
Door de samenwerking met Robert Doornbos wil ING autosportfans de mogelijkheid geven de bekende coureur aan het stuur te zien van een Formule 1 auto. "Wij zijn trots op de samenwerking met Robert Doornbos. Wat is er mooier dan dit Nederlandse racetalent in actie te zien op de Coolsingel", vertelt Monique Opdam, directeur Communicatie bij ING. De overeenkomst tussen ING en Robert Doornbos geldt voor de rest van het jaar. “Robert zal meerdere activiteiten voor ons gaan verrichten, waaronder zijn deelname aan de race-events in Rotterdam.”

Voorproefje
Robert Doornbos: “Ik verheug me enorm op de samenwerking met ING en het ING Renault F1 Team. De afgelopen week heb ik al een voorproefje kunnen nemen vanaf het circuit van Paul Ricard in Zuid-Frankrijk. Maar ook mijn deelname aan Bavaria City Racing en de ING RaceSalon is iets om naar uit te kijken. Ik ben dan ook apetrots om deel uit te maken van dit geheel.”

ING RaceSalon 2008
Voor het tweede jaar op rij is ING RaceSalon het walhalla voor iedere autosportfanaat. De racewereld zal tijdens deze interactieve beurs op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus ‘groots’ in de spotlights worden gezet. De RaceSalon belooft in 2008 nog spectaculairder te worden dan de eerste editie in 2007 met nog meer racedemonstraties, nog meer meet and greets en nog meer flitsende workshops. Een unieke kans voor de Nederlandse autosportfans om de racewereld van dichtbij te beleven.

Bavaria City Racing 2008
Met de komst van het ING Renault F1 Team belooft Bavaria City Racing ook dit jaar een groots spektakel te worden. De bezoekers zullen op zondag 17 augustus opnieuw worden verrast met een overweldigend programma.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet