Formula Renault 2.0

Eurocup Formule Renault 2.0: MP Motorsport met Meijer, Catsburg en Adamski in Eurocup FR2.0


Paul Meijer was reeds in 2003 en 2004 actief in de Eurocup Formule Renault 2.0 en wist toen diverse goede resultaten te boeken. Paul kijkt dan ook erg uit naar het aankomende raceweekend. “Het is super dat ik samen met MP Motorsport aan de start kan verschijnen van de Eurocup Formule Renault 2.0 race in Spa Francorchamps. Dit is absoluut mijn favoriete circuit en dat heb ik vorig jaar tijdens de NEC FR2.0 races duidelijk laten zien. Voor mij is dit een unieke kans om weer op Europees niveau binnen de autosport actief te zijn.”

mp3

Voor Mateusz Adamski en Nick Catsburg vormt de race op Spa Francorchamps een uitdagende aanvulling op hun reguliere raceprogramma in het NEC Formule Renault 2.0. “Ik denk dat we vooral een leerzaam weekend tegemoet gaan,” aldus Nick. “Het hoge niveau van de Eurocup Formule Renault 2.0 gecombineerd met de speciale entourage van de World Series by Renault evenementen zorgt bij voorbaat al voor een interessant weekend. Ik zie het in ieder geval met veel enthousiasme tegemoet.”

De eerste race van de Eurocup Formule Renault 2.0 wordt op zaterdag 3 mei verreden, terwijl de tweede wedstrijd een dag later op het programma staat. De toegang tot het World Series by Renault evenement is gratis. Kaarten zijn te downloaden via www.worldseriesbyrenault.com.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet