Diversen

Div: Vol programma tijdens Profile Tyrecenter Pinksterraces

profile_tyrecenter

Autosportfans kunnen zich opmaken voor een vol autosportweekend tijdens de Profile Tyrecenter Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort. Zowel op zaterdag 10 als maandag 12 mei komen de raceklassen uit het Dutch Power Pack voor de tweede maal dit seizoen in actie. Het programma kent een bijzonder fraaie aanvulling in de vorm van de Supersport 2 en Sport Divisies uit de Dutch Supercar Challenge.

Tekst: PR
Foto’s: Chris Schotanus (Essay Produkties) en Fast Company

De Pinksterraces worden gesponsord door Profile Tyrecenter in samenwerking met Kumho Nederland. Profile Tyrecenter staat bekend als de specialist op het gebied van banden en wielen. Harm Nieboer, Retail Manager van Profile Tyrecenter Nederland, legt uit: "De Pinksterraces is één van de grootste evenementen van Circuit Park Zandvoort. Wij zijn dan ook trots onszelf hoofdsponsor van dit evenement te mogen noemen. Het is een geweldige promotie voor de gehele organisatie. Maar het draait om meer. Alle klanten van Profile Tyrecenter krijgen de mogelijkheid dit evenement met ons te vieren, ook als dank voor hun vertrouwen in onze organisatie.’’

CPZ zeer verheugd
Ook Circuit Park Zandvoort is blij met de adoptie van de Pinksterraces. "Wij zijn zeer verheugd dat wij in het seizoen waarin we het 60-jarig jubileum van Circuit Park Zandvoort vieren, de samenwerking kunnen aangaan met een sterke partner als Profile Tyrecenter. De bekendheid en het uitgebreide netwerk van Profile Tyrecenter stellen ons in de gelegenheid om de Pinksterraces als een van onze belangrijke evenementen op landelijk niveau extra onder de aandacht te brengen. Omgekeerd kan Profile Tyrecenter in samenwerking met Kumho door de ondersteuning van de Pinksterraces een aantrekkelijk evenement bieden, dat uitstekend geschikt is voor relatiemarketing en promotie”, aldus Erik Weijers, Chief Operating Officer van Circuit Park Zandvoort.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet