Diversen

Div: Verdere samenwerking BOVAG en Bavaria City Racing

bovag_bcr07

Het Rotterdamse autosportspektakel Bavaria City Racing, waarbij Formule 1-auto’s onder toeziend oog van 500.000 bezoekers over de Willemsbrug en door de binnenstad razen, mag komend jaar weer op de service van BOVAG rekenen. De samenwerking is voor de vierde editie, op zondag 17 augustus 2008, verder uitgebreid. BOVAG levert niet alleen de rescue cars, maar adopteert tevens het volledige marshall team en de paddock.

Tekst en foto: PR

Daar waar het rescue team bij incidenten altijd snel ter plekke is om de veiligheid op en rond het parcours te waarborgen, faciliteert BOVAG nu ook de preparatie van deelnemende auto’s in de paddock.

Bijdrage
Dylan Weggeman, hoofd communicatie van BOVAG, benadrukt het belang van een evenement als Bavaria City Racing: “Dit is de enige mogelijkheid voor de Nederlandse autosportliefhebber om zo dichtbij te komen. BOVAG levert daar graag een bijdrage aan. De paddock is in feite één grote openlucht-werkplaats en daar gebeurt dus hetzelfde als wat dagelijks bij de duizenden BOVAG-bedrijven gebeurt: auto’s en andere voertuigen in topconditie brengen en houden. En mocht er dan tóch iets mis gaan, dan staan we met marshalls en rescue cars klaar om te helpen, net als in de dagelijkse realiteit.”

Betrouwbaarheid
Robert Heilbron, organisator van Bavaria City Racing: “Voor het derde jaar alweer werken we samen met BOVAG. Bavaria City Racing 2008 wordt groter en spectaculairder dan ooit, waarbij een solide partner als BOVAG onmisbaar is. Ik ben blij dat we die betrouwbaarheid nu op nóg meer vlakken kunnen waarborgen.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet