Diversen

Div: Jaarkaarten 2008 voor Circuit Park Zandvoort in de aanbieding

pb_cpz_jaarkaart_2008

Ook dit jaar hebben vaste Circuit Park Zandvoort-bezoekers de mogelijkheid om een voordelige jaarkaart aan te schaffen. De jaarkaart is verkrijgbaar vanaf 60 euro en biedt toegang tot vrijwel alle Circuit Park Zandvoort-evenementen.

Tekst: PR
Foto: Chris Schotanus (Essay Produkties)

De regelmatige bezoekers van Circuit Park Zandvoort zijn met een jaarkaart niet alleen voordelig uit, ook hoeven zij niet langer in de rij voor de kassa’s te wachten. Zij kunnen gewoon doorlopen. De jaarkaart geeft toegang tot vrijwel alle evenementen op Circuit Park Zandvoort, waaronder ook het DTM-weekend. Ook geeft de jaarkaart gratis toegang bij de Dutch Power Pack Festivals op TT-Circuit Assen en Circuit Zolder. De Circuit Park Zandvoort Jaarkaart is helaas niet geldig tijdens het A1GP World Cup of Motorsport weekend.

Nieuwe duinkaart
Nieuw in 2008 is de duinjaarkaart. Deze kaart is goedkoper dan de Paddockjaarkaart en geeft toegang tot het gehele duinterrein. Voor de Duinjaarkaart betaalt men slechts 60,00 euro.

Toegang tot de paddock
Autosportliefhebbers die graag de raceauto’s van dichtbij willen zien in het rennerskwartier en coureurs om een handtekening willen vragen, kunnen een Paddockjaarkaart aanschaffen. Deze kaart kost 115,00 euro en biedt vrij entree tot de paddock en de duinen. Paddockjaarkaarthouders krijgen ook toegang tot de overdekte hoofdtribune, met uitzondering van het DTM-evenement en de A1GP World Cup of Motorsport.

Kinderen
Voor de kinderen tot 12 jaar worden lagere tarieven gerekend. Zo kost een kinder-duinjaarkaart 30,00 euro en bedraagt de prijs van een kinder-paddockjaarkaart 60,00 euro.

Aanvragen
Via de website van het Circuit Park Zandvoort is het bestelformulier te downloaden. Daarnaast kunt u tijdens kantooruren bellen met 023-5740740 en wordt het formulier opgestuurd. Meer informatie is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl. Het bestelformulier is te downloaden via www.circuit-zandvoort.nl/events/tickets
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet