Formula Ford

Formule Ford: KTG Racing volop in voorbereiding

KTG Racing zal dit seizoen weer actief zijn in de Formule Ford. Dankzij de sponsors zal Simon Knap ook dit jaar uitkomen met zijn Mygale SJ 07. Hij gaat rijden met een door Premier Power geprapareerde Ford Duratec . Marco Smit en Cees de Graaf zijn ook dit seizoen weer de vaste monteurs van Simon en Vincent van de Valk neemt de data voor hun rekening. Jaap Reuzenaar zal dit jaar de catering weer voor zijn rekening nemen. Naast de race in het Nederlands en Benelux kampioenschap komt het KTG Racing aan de start tijdens het Festival te Brands Hatch in oktober.

Om “in vorm”te blijven rijdt Simon deze winter samen met Vincent van der Valk en Niels Hartveld in de Winter Endurance Serie in de BRL Light van Fanzonely. Op 3 februari rijden zij daarmee op Assen en de laatste wedstrijd is 2 maart op Zandvoort. Tussentijds zal er ook al regelmatig met de Formule Ford (in de nieuwe kleuren) getest worden. Tevens heeft het team met trots een nieuwe website gelanceerd.

John Svensson keert met zijn Van Diemen ook terug in het Benelux-kampioenschap voor de Formule Ford. Van 1 tot en met 3 februari is zijn nieuwe bolide te zien tijdens de Luik Racing Show in Belgie.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet