Diversen

Diversen: Laurens de Nooyer ziet seizoen 2008 in rook opgaan

denooyer

Laurens de Nooyer zal komend seizoen aan zich voorbij moeten laten schieten. Op brute wijze werd zijn MS Kart met TM motor gestolen en vervolgens in brand gezet. Gisteren berichtte de Nooyer de redactie over dit voorval met de vraag een oproep te plaatsen om zijn kart terug te vinden. Het was echter al te laat. Deze ochtend berichtte de politie de Nooyer dat zijn volledige kart in de as is gelegd.

“Ik kart nu al meer dan 10 jaar maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn kart is door criminelen (anders kan ik ze niet noemen) gestolen en vervolgens lukraak in brand gezet. Dit ondanks dat de kart in een afgesloten aanhanger stond en die weer achter een twee meter hoog hek met een poort.”

“Na eerst twee sloten te hebben gesloopt hebben ze op klaarlichte dag de alleen de kart en de motor meegenomen. Gereedschap en andere spullen hebben ze laten staan. Mijn vermoeden is dat mensen uit de omgeving het gemunt hadden op mijn kart en naderhand wellicht zich toch afvroegen hoe van zo'n specifieke machine af te komen. Even verkopen was waarschijnlijk te link voor ze.”

“Deze actie zorgt er voor dat seizoen 2008 niet van de grond zal komen, de kart is total loss en helemaal opgebrand.”

Meer info op: L-D-N.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet