Supercar Challenge

DSC: Carworld Motorsport met drie Mégane’s en een Porsche 997 GT3 in DSC 2008

dsc_2007_8_sparacingf

Carworld Motorsport is er ook dit jaar weer bij in de Dutch Supercar Challenge. Het Limburgse team zal in 2008 met drie Mégane’s en een Porsche 997 GT3 in de DSC gaan uitkomen.

Tekst en foto: PR

In 2004 wist Carworld Motorsport de inmiddels bekende GT3 Viper te introduceren in de DSC en zelfs exclusief in Europa. In 2006 verraste CM de Nederlandse autosportliefhebber, door de fantastische Renault Mégane Trophy in te zetten in de DSC. Deze was eigenlijk enkel en alleen bestemd voor de World Series by Renault.

Succesformule
Voor 2008 wordt de succesformule van de Mégane voortgezet en wel met de doorontwikkelde endurance versie. De Porsche 997 GT3 cup en 3 Méganes zijn inmiddels ingeschreven in de DSC en zullen verder nog een uitgebreid programma afwerken met onder andere de deelname aan meerdere mooie evenementen zoals de BTCS 12 uur van Spa en de 24uur van Dubai.

Plannen
Na het behalen van het kampioenschap in 2005 en het vice-kampioenschap in 2007 met de Vipers, zal Carworld Motorsport een jaartje afwezig blijven uit de GT-klasse van de DSC. Onze Etec-equipe is jammer genoeg nog niet rond met hun plannen. Wanneer zij deze nieuwe plannen voor het komende seizoen weten te verwezenlijken, dan kan de concurrentie in de GT alvast hun borst nat maken.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet