Belcar

Belcar: Rudolph Racing heeft grote ambities voor 2008


Dodge Viper GT3
Voor 2008 staan er meerdere evenementen op de kalender. Een terugkeer in de Belcar met een Dodge Viper GT3, geprepareerd volgens de allerlaatste specificaties, zal het hoofdprogramma worden. Dit met uiteraard deelname in de 24 uur van Zolder. Verder staat ook de 24 uur van Spa in de FIA GT op de rol, eveneens met de Rudolph Viper.

Ambitie
Het team heeft de ambitie om in 2008 kampioen te worden in de divisie Toerwagens van de BTCS. Hiervoor wordt momenteel druk onderhandeld met meerdere motorsportafdelingen over het aanschaffen van een geschikte wagen waarmee de doelstelling gerealiseerd kan worden.

Testwerk
Het team wil in maart met beide auto’s de baan op voor het nodige testwerk, en wil dan zijn definitieve plannen en uiteraard coureurs bekendmaken. Aangezien er meerdere kampioenschappen en 24 uurs-wedstrijden op het programma staan, zijn er nog stoeltjes beschikbaar met diverse mogelijkheden.

Contact
Wie deel wil uitmaken van het enthousiaste en gemotiveerde Rudolph Racing Team en een van onze wagens wil besturen, kan contact opnemen met Roger Grouwels: telefoon 06-54308080.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet