Racing Shows

Racing Shows: Klassieke automobielen bij InterClassics & TopMobiel 2008

Bent u een liefhebber van klassieke automobielen? Dan is het voor u wellicht een aanrader om tussen vrijdag 11 en zondag 13 januari naar Limburg te gaan. In MECC Maastricht is drie dagen lang de InterClassics & TopMobiel 2008 te bewonderen.

Tekst: Marc Kok

60 jaar Ferrari
De organisatoren hebben een mooi thema gekozen. Er wordt volop aandacht besteed aan het feit dat het zeer aansprekende merk Ferrari 60 jaar bestaat. De beurs is mede samengesteld door Ferrari Club Nederland. Uit ieder bouwjaar van het Italiaanse concern wordt een prachtige rode bolide getoond. De organisatoren roemen vooral de 166 Inter Stabilimenti Farina Coupe en de gloednieuwe 599 GTB Fiorano als publiekstrekkers.

interclassic_topmobiel2008

Meer
InterClassics & TopMobiel is echter meer dan louter Ferrari. Er zijn vele automobielstands van diverse pluimage. Van boeken tot automobilia aan toe. Bovendien is er ook een Porsche Paviljoen.

Openingstijden
De beurs is vrijdag 11 januari geopend van 14.00 tot 21.00 uur. Een dag later gaan de poorten open om 10.00 uur en duurt de dag tot 18.00 uur. De driedaagse wordt op zondag afgesloten van 10.00 tot 18.00 uur. Meer info vindt u op de site www.ic-tm.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet